Är du på jakt efter en Skoda återförsäljare?

Har du bestämt dig för att köpa en Skoda? Grattis, det är ett bra val, det tycker i alla fall jag! Det du behöver göra är att hitta en bra Skoda återförsäljare som du kan lita på. En bilhandlare vi gärna rekommenderar i detta fall är Michelsens Bil. Kika in på http://www.michelsensbil.se/ för att läsa mer om dem. Vi kan dock kort berätta att detta företag har funnits sedan 1933 då de startade i Tomelilla, Skåne. Idag har de utökat och återfinns även i Ystad. Michelsens Bil är auktoriserade Skoda återförsäljare men även auktoriserade för flera andra bilmärken. Så är du intresserad av märken som Volkswagen, Audi och Volkswagen Transportbilar så har de dessa också! De erbjuder även service till ovan nämnda bilar så väl som service på bilar av märkena Seat, BMW och Nissan.

Skoda är en bra bil

Att satsa på att köpa en Skoda är ett mycket bra val. Denna bil har gått upp och ner i popularitet men är idag en bil många äger. Märket kommer från Tjeckien och det har funnits i över 120 år. Här i Sverige har vi haft Skoda sedan 1950-talet nån gång. Om du känner dig osäker på om du ska satsa på en Skoda eller inte så testkör! Det gäller egentligen alla bilar, att man provkör dem innan man köper. Det ger dig en mycket bättre uppfattning om bilen än bara genom att titta på den.

1 aug 2016

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Senaste inläggen: