Byta skal på telefonen

Jag funderar på att byta skal till den mobil jag har nu. Det är så att det jag har, den börjar spricka en del. Tror inte det beror på att jag valt dålig kvalitet, snarare är det så att jag använder min mobil, dagligen och flera gånger om dagen. Det är inte konstigt då att man sliter ut de skal man har, eller mobilfodral som det är vad jag har. Tänk då om jag inte haft något skydd alls runt, då hade det ju varit telefonen i sig som slitits ut. Tur det inte är så, det är ju rätt så dyrt att byta telefon. Jag köper dem inte kontant, det är för mycket pengar på en gång. Jag köper ny mobil med abonnemang.

Hitta bra skal på nätet

Det är bra att man kan handla det mesta på nätet tycker jag. Har sett att det finns en sidan som heter Skalsidan.se som säljer just skal och fodral för mobiler. Kanske ska testa att köpa från dem. Det har jag inte gjort innan. Utan det var något annat ställe förra gången. Men skalsidan.se hade bra skal till bra priser såg jag. Jag älskar ju att fynda, så är det billigt kanske man även kan köpa två, när man ändå håller på. Får se vad det blir för mönster eller bild denna gång. Jag gillar att ta olika varje gång, inte fel att liksom förnya sig och få ett nytt utseende på mobilen. 

18 May 2019

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: