Hur ofta behöver man städa egentligen?

Det är rätt så viktigt att hålla sitt hem rent. Dels för att det är bra för hälsan, dels är det bra för hur vi mår för övrigt så att säga. Det är svårt att säga hur ofta man ska städa, det beror ju en del på hur stort man har det. Men en generell regel är att man bör göra en städning per vecka i alla fall. Dock kan det vara bra att även varje dag se till att köket och badrummet hålls rent, så att det har den hygienen som den bör. Det eftersom att de rummen används varje dag. Sedan kan det också vara bra att göra en storstädning lite då och då.

Måste man städa varje dag?

Köket och badrummet är de rum du bör hålla efter varje dag. Det är inte så att du måste göra en grundlig städning. Men se till så att det är diskat och avtorkat i köket, samt håll handfat och toalettstol rena.

Sedan, då du gör din veckostädning så kan du vara mer grundlig i de rummen samt i alla andra rum då. 

Ha en städdag

Sätt en dag i veckan du har som städdag. Det kan vara mitt i veckan eller en av helgens dagar. Då ska du se till att städa ordenligt, med damma av, dammsuga och torka av golven med mera. Eller så kikar du in på www.stadcompaniet.se och anlitar hemstädning. Det brukar oftast även det vara en gång per vecka. 

5 Jun 2020

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: