Åka till Mallorca

Jag och en kompis till mig ska snart åka till Mallorca. Vi ska stanna flera månader då det är så att hennes föräldrar har ett hus på Mallorca som de köpt. Det ska bli grymt skönt att komma bort ett tag och bara njuta. Eller ja, jag ska jobba lite med, men via datorn, men det är ju perfekt att göra det när man befinner sig på ett varmt och skönt ställe. Det var ett bra tag sedan jag var på Mallorca, så det ska bli kul att åka dit igen. Får se om det är sig likt!

Köpa sig något eget?

Jag blev lite avundsjuk först när kompisen sa att de köpt hus på Mallorca, eller ja hennes föräldrar. Funderade lite på om man kan köpa ett själv. Ja alltså inte nu, det har jag nog inga pengar till, kan tänka mig det kostar lite i alla fall. Men när jag blir lite äldre. Eller så kanske man kan prata med banken? Vet inte hur det går till att köpa hus, men man får väl prata med en mäklare.

Ska ha det så skönt

Jag blev i alla fall glad när kompisen sa att hennes föräldrar sagt att det är helt ok att vi är där, på Mallorca när vi än vill. Så det kommer nog att åkas dit lite oftare framöver. Fördel är ju även att man kan stanna hur länge man vill med, det är ju bara så bra!

26 Jul 2018

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: