Jag har en uppfinning

Den absolut bästa uppfinning som någonsin skapats är nog hjulet. Min uppfinning är väl kanske inte riktigt lika revolutionerande för mänskligheten, men i mina ögon är det baske mig inte långt ifrån. Jag kan ännu inte berätta exakt vad det är jag har kommit på eftersom jag inte har tagit patent på den ännu. Och jag vill ju inte att någon snor min idé och gör den till sin egen. Det lilla jag kan berätta är att om jag får igång en produktion så kommer den att göra livet lättare för många, och jag själv kommer att bli rik. 

Jag måste skydda min idé

En sak jag har lärt mig är att jag måste ta patent på min uppfinning och det är inte så enkelt som det kan låta. I teorin är det ju bara att kontakta Patentverket och sen ha ett papper på att idén är min. Men det finns otroligt många kryphål som folk kan använda sig av och då är det bästa att ta hjälp av en patentbyrå. Jag har kontaktat Bjerkéns, som är en patentbyrå i Stockholm, och de kan hjälpa mig. De har experter på det här med immaterialrätt och skydd för uppfinningar. De kan alla regler och ser till att mitt skydd blir komplett. Nu väntar jag egentligen bara på att de ska göra klart allt pappersarbete och sen är det bara att börja leta efter någon som kan skapa en prototyp och sen sätta igång produktionen. Gudars vad spännande det här kommer att bli! 

4 Aug 2018

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: