Planera in jullovet

Nu är det inte långt borta förrän alla barn som går i skolan har jullov. Om du jobbar som lärare så har ju även du lite lov, men det kan även vara vissa dagar du jobbar. Du kan då fundera på om det är dags byta ut era skolmöbler. Nya finns att hitta hos Cadiform. För dig som bara är förälder, så är det smart att planera in jullovet redan nu. Kanske du ska ta ledigt från jobbet en del? Det är ju ofta lämpligt att göra runt jul och nyår.

Att hitta på skoj saker under jullovet, det brukar de flesta barn uppskatta. Det är inte ett måste att dra till fjällen eller betala massa dyra pengar för både det ena och andra. Det går göra en massa gratis saker hemma.

Skoj saker att göra på jullovet

Förhoppningsvis har det kommit en massa snö lagom tills att barnens lov börjar. För då krävs det inte så mycket mer än varma kläder, en pulka och gott humör. Ta med barnen till en bra pulkabacke och åk utför och ha skoj. Grilla korv som lunch eller ha med mackor och varm choklad.

I snö går det även att bygga olika saker. Allt från snögubbar till snöfort, lyktor och mycket mer. Ha ett vänskapligt snönbollskrig i trädgården.

Är det allt för kallt ute, så stanna inne. Spela roliga spel, pussla eller baka tillsammans. Det finns en massa bra skoj att göra även inne.

22 Nov 2021

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: