Snart dags att gå på bröllop

En av mina allra bästa vänner sedan barndomen ska snart till att gifta sig. De har hållit på att planera detta i över ett år och jag har hjälpt till att strukturera upp ett bröllop Skåne, där de ska gifta sig inom kort. Just detta att planera ett bröllop är riktigt viktigt. Det är oftast så att man måste ha lång tid på sig att få alla detaljer klara och för att det ska kunna gå att boka saker osm kyrka, lokal med mera. 

Vackert sensommarbröllop

Bröllopet kommer att bli ett sensommarbröllop och vissa delar ska hållas utomhus är det tänkt. Det kommer att bli vackert, det är jag säker på. Sen har jag ju vart med och hjälpt till att planera och strukturera upp det hela med. Det kommer att bli ett ganska så stort bröllop och det kommer att komma många gäster, flera långväga från. Det har gjort att vi såg till att det kommer vara boenden för alla med och att vi kommer fira i flera dagar inte bara en.

Passa på att ta lite semester

Jag har passat på att i samband med bröllopet ta ut lite semester, både före och efter. Ska stanna kvar lite i Skåne tänkte jag efteråt och hälsa på lite vänner och släkt jag har där. Det ska bli mysigt, då det var ett bra tag sedan jag träffade dem. Sen finns det ju mycket att se och göra i detta landskap med.

13 Aug 2018

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: