Ta hand om kroppen och själen

Något man ska ta hand om, det är både kropp och själ. De sitter ändå samman kan man säga. Som när man unnar sig hudvård Malmö. Man njuter av en ansiktsbehandling kanske och då mår inte bara kroppen bra av det utan man njuter ända in i själen. Så är det i alla fall för mig. Jag föröker vårda huden dels hemma, men även på salong. Det gärna så ofta jag kan. Spa Malmö är inte lika ofta. Men det händer att jag går på ett Malmöspa, så väl som jag åker iväg på spa på andra ställen.

Har bokat spa

Har faktiskt bokat in att åka på spa snart. Det blir jag och en kompis som ska åka och det blir över en hel helg. Vi har bokat in med hotell och med frukostar och middagar. Vi ses sällan nu för tiden så vi sa att det var dags att ses och prata om allt, och då passar det perfekt att göra det på ett spa. Det är inte ett spa Malmö denna gången, utan vi ska åka upp en bit i landet. Får passa på när det ändå är övernattning. Vi ska ta tåget med så slipper man köra.

Dag spa är bra det med

Annars när jag går på spa så kan det bli ett sånt dag spa som det heter. Då är man bara där över dagen. Det är riktigt skönt det med, men skönast är nog ändå när man kan övernatta.

 

27 Aug 2018

En blogg av mig - för mig - och dig. Här postar jag lite av varje, sådant jag känner för. Bloggen är lite som ett kommunikationsmedel med mig själv, men också med dig om du har lust att kommunicera.

Prenumerera:

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: